dosadny
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Szukam firmy zajmującą się obróbką tworzyw we Wrocławiu!
Drodzy forumowicze, jak zaznaczyłem w temacie wątku, szukam firmy, która zajmuje się we Wro-cławiu obróbką tworzyw
sztucznych. Firma, która dotychczas obsługiwała naszą fabrykę niestety zamknęła działalność i
straciliśmy ważnego dostawcę. Może znacie jakieś przedsiębiorstwo, które podjęłoby z nami
współpracę?
|
|
imprezowicz
Junior Member

Member Is Offline
|
|
A czym konkretnie zajmuje się Twoja firma? Może będę mógł pomóc, ale musiałbym wiedzieć, ja-kiego
konkretnie typu obróbka Cię interesuje. Bez takiej odpowiedzi trudno zgadnąć jakie usługi będą Ci potrzebne.
|
|
dosadny
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Mam zakład, który produkuje kable elektryczne i inne, głównie potrzebujemy różnego rodzaju osło-ny i tego typu
elementy. Mam nadzieję, że takie informacje wystarczą, aby udzielić mi odpowiedzi. Naprawdę potrzebujemy kogoś na
już!
|
|
brokatowa
Junior Member

Registered: 9-6-2015
Member Is Offline
|
|
Mąż korzysta z usług wrocławskiej firmy Ślusarstwo-Tokarstwo Sitkowscy i wiem, że jest bardzo zadowolony. Pracują
oni na wszelkiego rodzaju materiałach sztucznych i odznaczają się precyzją. Wszelkie elementy są perfekcyjnie docięte i
wyfrezowane. Wiem, że mają swoją stronę internetową, z której mógłbyś dowiedzieć się wiele
więcej, ale nie mam teraz czasu szukać. Może ktoś inny Ci pomoże albo znajdziesz do tego czasu sam tę stronę.
|
|
IwanG
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Tak, również korzystam z ich usług. Jednak ja raczej jako zaletę tego przedsiębiorstwa podałbym mnogość
oferowanych usług - zajmują się oni frezowaniem, toczeniem, gwintowaniem, dłutowa-niem, nacinaniem kanalików i wieloma innymi
pracami, o których nie pamiętam. Wiem, że dostar-czają też elementy do zakładów zajmujących się
elektryką, ale nie wiem jak to wygląda w praktyce. Możesz najpierw poczytać na stronie https://sitkowscy.pl/oferta/obrobka-tworzyw-sztucznych/ na temat, który Cię interesuje, a dopiero później skontaktować
się z nimi w kwestii ustaleń szczegółowych. Pamiętaj jednak, że jeżeli interesuje Cię obróbka tworzyw
Wrocław jest miastem, w którym nie znajdziesz raczej lepszej firmy niż ta.
|
|
dosadny
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Właśnie takich odpowiedzi oczekiwałem! Dzięki za pomoc, mam nadzieję, że wszystko uda się do-gadać.
|
|